Pedalen van de FAMA van Charles

Hoi Jeroen, Ik heb hier wat leuks voor de site. Dacht je dat je wel eens zware transportfietspedalen had gezien? Het tapeind voor de crank is extra lang, de as is 12mm dik en over de hele lengte, de koon past met ruimte over een achteras van een Torpedo heen, de contramoer is zo groot dat sleutel 18 nodig is en de assen door de blokken zitten zijn 6mm dik. Ik ken het logo op de doppen niet maar het zijn twee personen die met hun voet op een cirkel staan met een letter er in die op een P lijkt. Samen vormen de personen een M. Links en rechts staat een G die lijkt op het bekende logo van de lugs, Gwh.

Zie ook eerder artikel van de FAMA van Charles: Utrechtse FAMA in Tilburg

4 gedachten aan “Pedalen van de FAMA van Charles”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *