De Grootte Transportfietstoer 2018

Ik heb weer een Grootte Transportfiets Toer bedacht. Deze keer gaat het vanuit station Den Bosch Oost, omdat daar een prettige parkeerplaats is. De ingang van de parkeerplaats is aan de Zandzuigerstraat en een beetje verstopt, dus ik zou even op Maps kijken om het te verkennen.

Vanaf de parkeerplaats gaan we via Orthen en Engelen naar de dijk langs de Maas richting de Vesting van Heusden. Er zijn daar veel leuke plekken waar we kunnen pauzeren en in de Vesting kunnen we ook op het terras zitten of de Vesting bekijken. Het is daar ook leuk foto’s maken.

Als we daar klaar zijn gaan we verder langs de Maas tot we linksaf de Zeedijk op kunnen. Die voert ons helemaal langs Drunen naar de Drunense Duinen. Als we daar genoeg van hebben fietsen we weer terug naar Den Bosch Oost. Het concept is onveranderd, wat wil zeggen dat iedereen weer wat te eten mee mag nemen wat hij of zij erg lekker vindt. En dan een beetje te veel zodat iedereen mee kan snoepen. Dan hebben we weer een diverse lunch om van te genieten.

Ik stel voor dat we gaan fietsen op zaterdag 19 mei 2018. Weer om 10:30u verzamelen en om 11:00u vertrekken.
Komt allen!!

Groetjes van mij,
Charles Waagenaar

6 gedachten over “De Grootte Transportfietstoer 2018”

  1. En ik natuurlijk ook. Het wordt waarschijnlijk de eerste fatsoenlijke tocht voor mij dit jaar, of iig na januari. Ik hoop dat dan mijn Magneet stafiets weer geheel in elkaar zit, en naar wens rijdt. Ik zit nu op klus ronde 3 aan de fiets, omdat het e.a. toch nog niet naar wens was. Er komt ook nog een ronde 4 aan, maar die bewaar ik voor de zomer, wanneer ik buiten met oplosmiddelen kan spelen: naar boven brengen van de originele lak van het frame. Eerst maar eens helemaal goed rijdend krijgen.

  2. Ik zit er echt naar uit te kijken en hoop dat het weer meewerkt.
    Ik kom op mijn Juncker waar de trapas van gebroken was in 2016 en waar ik een week voordat dat gebeurde een spiksplinternieuwe voor had gevonden op Ebay. Dat was wel heel toevallig allemaal maar hij fietst weer als een nieuwe.
    We komen met de sprinter vanuit Nijmegen. Ik heb voor Den Bosch Oost gekozen omdat het bij centraal voor mensen met een auto niet fijn parkeren is. Bij Oost kan er makkelijk geparkeerd worden en het is lekker rustig daar. Het is wel zo dat iedereen die met de trein komt een keer extra over moet stappen maar je zou ook in Centraal aan de achterkant van het station uit kunnen stappen en dan even het stukje naar Oost op de fiets doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *