Phillips pedaal

Vandaag even het andere pedaal uit elkaar gehaald, om te kijken hoe het er daarin aan toe was. Ook die conus versleten. Maar ik had nog een hele voorraad NOS dikke (maar kortere) pedaal asjes, dus even gekeken of daar conussen tussen zaten die passen. Warempel, ze passen allemaal! Dus ik kan nog even vooruit šŸ™‚ Bij deze gelijk maar een nieuwe conus erin, naast nieuw vet en kogels. Bij het andere pedaal zal ik de conus ook maar verwisselen.

Jeroen

EĆ©n gedachte over “Phillips pedaal”

  1. Daar heb je weer geluk mee! Probleem weer opgelost.
    Nou maar hopen dat de kwaliteit van de koontjes beter is.
    Het lijkt inderdaad zo te zijn dat de UNION pedalen beter van kwaliteit zijn. Ik heb ook van andere merken wel eens pedalen gevonden die volkomen vastgelopen en verroest waren. Maar na demontage, nieuwe kogels en nieuw vet weer gewoon gemonteerd konden worden.
    Met een beetje fatsoenlijk onderhoud zijn ze bij wijze van spreken onverslijtbaar. Dat de Phillips pedalen in korte tijd zo aangeslagen zijn is voor zichzelf sprekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *