Gazelle met AH reclame

Ik heb een speciale plaat laten printen van AH mand reclame. Ik zou een volgende keer een kleinere maat mand kiezen, want het valt niet mee hiermee te fietsen. Een aantal jaren geleden deed ik mee met een wereldrecord meeste aantal antieke rijwielen bij elkaar in Dieren, toen Gazelle 125 jaar bestond. Deze mand heb ik toen gebruikt. De fiets komt van een oude fietsenmaker uit Doorn. Niet origineel meer,  maar hij mag er zijn. Achterspatbord is 7,3 cm breed, maar er zitten helaas gaatjes in. Het voordeel van houten handvatten is dat je in de winter minder koude vingers hebt.

Update:

Ik heb er nu gazelle spatborden op gezet. Nu is het weer origineel. Boutjes, moertjes en Gazelle plaatje gekregen van Marcel uit Arnhem.

Mvg,
G. Haan

5 gedachten over “Gazelle met AH reclame”

  1. mooie fiets hoor ! het achterspatbord is helaas van een damesfiets met die gaatjes voor de rijwielnetten en de mand is een wasmand maar toch leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *