Veenomenaal

Deze fiets van het merk Veeno zie je niet zo vaak. Ik heb hem gekocht in Drenthe en wat mij opviel was dat het stuur in zijn geheel één dikte heeft, namelijk 25mm. Ook zit er geen expander bout in het stuur. Het zit dus vast aan het rek. Het balhoofdplaatje heb ik gelijmd met kit en er twee glans parels op geplakt. Te koop bij een populaire winkel waar je véél voor weinig krijgt. De continental banden kleuren na verloop van tijd wat donkerder, wat ik mooi vind.

Mvg,
G. Haan

2 gedachten over “Veenomenaal”

  1. Prachtige fiets! En wat een binnenbalhoofdbuis moet die voorvork hebben als dat zo’n dikke stuurpen in past. Wel heel apart. Ik heb het nog niet eerder gezien in’t ieder geval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *