7 gedachten aan “De Grootte Transportfietstoer Kesteren 15 mei 2022: foto’s en filmpje”

 1. Het was een erg leuke dag
  Soms was de klim de hoevel op wel erg zwaar 50 meter omhooggevallen klimmen met een stijle heling van 10 % ongeveeros erg zwaar
  Maar ondanks dat was de natuur en de rit erg leuk en de gespreken die ik heb gehad vond ik ook wel erg leuk

  Vriendelijke groet de laat komer?

 2. Helaas dat ik hem heb moeten missen. Veel van de recente projecten aanwezig zie ik, als ik het goed heb: de 1928 Juncker van Maurice, de 1929 Gazelle van Abram, de replica 1924 mohawk van Marcel, de Frankenstein XL van Charles.

 3. Ja ja… ik vond het ook een zeer geslaagde dag. Het was voor mij de eerste keer dat ik aan een fietstocht mee deed. En het was erg leuk om onder gelijk gestemden te zijn. Mensen met dezelfde liefde voor oude (transport) fietsen.
  Volgende keer ben ik er weer bij!
  En als er enig animo voor is laat ik jullie dan graag mijn buurt zien.
  Dat is de Veluwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *