28″ stalen velgen

Leverancier gevonden in Nederland voor 28″ stalen velgen (de 28 x 1 3/8″ 622 Westwood black): https://www.dutchbikebits.com/traditional-bicycle-wheel-rims

Het zijn wat smallere, en minder zware velgen dan transportvelgen, en de gaten zullen iets groter moeten worden geboord (en daarna nog even gelakt of gespoten om roesten rond de spaakgaten te stoppen). Maar ze zijn niet te duur, en als je niet heel precies wilt zijn, is dit een goede optie als vervangende velg waar 28 x 1 3/4″ banden goed op passen. Doordat ze wat dunner zijn, rij je er wel wat eerder een slag in, maar ze zijn nog wel stukken sterker dan de aluminium exemplaren die je normaal alleen maar vindt.

2 gedachten over “28″ stalen velgen”

  1. Kan je ook minder gewicht voor en achterop hebben dat is wel jammer maar als er heen andere keus hebt dan is dit wel een goede oplossing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *