Transportfiets merk: Bato uit Tiel

Weer een merk dat je niet zo veel ziet: Bato. Deze fiets wordt op markplaats aangeboden (zie advertentie), en verkeerd in zeer goede staat. De leeftijd is wat ruim ingeschat, waarschijnlijk eerder jaren ’50. Ik heb even kontakt gehad met de verkoper, en hij heeft de fiets 20 jaar eerder van een verzamelaar overgenomen. De voordrager en het zadel zijn ooit opnieuw gelakt, maar de rest zou nog wel eens de originele lak kunnen zijn. Al kan het natuurlijk ook een oudere restauratie zijn (merk op de zadelbuis is een ongebruikelijke locatie).

5 gedachten aan “Transportfiets merk: Bato uit Tiel”

    1. Hoi Richard,

      Blijkbaar wel want ik kan het lezen šŸ™‚
      Ik heb wel gemerkt dat de reacties pas leesbaar zijn nadat je op de titel van een topic ‘geklikt’ hebt.

    2. De balk met laatste reacties lijkt helaas niet te werken. Ik heb geen idee wat daar aan de hand is en kan er zelf ook helaas niets aan doen. Hij is bij mij wel zichtbaar als ik als admin ben ingelogd, maar daar heb je als bezoeker natuurlijk niets aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *