5 gedachten over “Weesperzijde, december 2010”

 1. Hoi Iedereen,
  Mooie foto en ik verbaas me over het feit dat de fiets zo groot lijkt. Alhoewel ik me niet voor kan stellen dat de fiets of het stuur groter of breder is dan de standaard breedte ziet het er uit alsof de fiets zelfs voor een transportfiets erg groot is.
  Het lijkt een jonge jongen waar het een heel avontuur voor moet zijn geweest om op zo’n fiets te fietsen. En dan fietst ie hier nog zonder last.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

  1. De wijze van opstappen lijkt wel alsof hij een velocipede bestijgt. Dit is iets wat ik een oude tuinman ook wel eens zag doen. Hij nam een aanloopje en gebruikte de opwaardse gang van het (doortrapper) pedaal om, op het juiste moment, van de ‘lift’ gebruik te maken. Zo te zien doet deze jongen dat ook. Jong geleerd oud gedaan, maar ik denk dat ze in het begin wel vaak op hun muil zijn gegaan.

 2. Dit is zeker een Magneet. Precies zoals mijn fiets, en hij is inderdaad erg groot. Daarom is de Apollo ook weg gegaan. De magneet fietst zoveel fijner!
  Ps maar of i ook mooier is….?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *