17 gedachten over “Beste wensen”

 1. Aanvulling, ik kreeg een opmerking over deze foto:

  “Heeft er iemand een foto van de site gejat, heeft Bakkertje hem twee keer gebruikt of is de wens van Marcel om meer serieus genomen?

  Hufters ook op de fiets.
  Kamikaze. Beste lezeres Crista Hartog. Ik rijd veel op de fiets, maar gebruik ook de auto. Onlangs moes ik met de auto vol in de remmen op en spekgladde weg door een hufterige kamikaze-fietser. Mijn lage snelheid heeft mij en de fietser gered. Hufters kom je overal tegen en echt niet alleen in de auto.”

  Dit lijkt wel op het commentaar wat honderdtwintig jaar geleden in de krant stond en werd geschreven door tegenstanders van het fietsen die zich gehinderd wisten tijdens het wandelen.
  Nu zijn het weer automobilisten die moeilijk doen.”

  De foto stond in de METRO met vermelding:
  Koen van Weel / ANP

   1. En ik blijf het zeggen, een gelukkig nieuwjaar en dat er maar veel op transportfietsen gefietst mag worden :-o)

    Het goede voornemen van dit jaar? Óp naar de volgende De Grootte Transportfiets Toer.

    Groetjes van mij,
    Charles Waagenaar

    1. Ook nog van mij iedereen de beste wensen !
     De Grootte Transportfiets Tour is waarschijnlijk het enige goede voornemen waar ik mij aan zou houden.

     1. Ook nog van mij nog de beste wensen voor de beste mensen!
      De Grootte Transportfiets Tour is inderdaad een goed voornemen om naar uit te kijken!

 2. Kan iemand me vertellen om welke fiets het hier gaat? Want dit vind ik wel een heel mooi model. Binnenkort wil ik immers een nieuwe kopen. De bedoeling ervan is voornamelijk woon-werkverkeer en drie maal per week boodschappen doen. Het zou dus wel handig zijn als er bijvoorbeeld een kratje bier op de bagagedrager past.

  Het gebruik zal ongeveer 120-130 km per week bedragen. Ik had zelf gedacht aan een tulpfiets, daar ik deze erg mooi vind; er staat dan ook haast geen reclame op de fiets (vind ik een plus). Helaas vind ik geen ervaringen op het internet over de kwaliteit van dit rijwiel.

  Bedankt!

 3. Allemaal de beste wensen en veel plezier in 2011.


  Ik kreeg nog een restauratieproject van Bakkertje:

  Goede dag,

  Afgelopen maanden ben ik druk geweest met deze oude Gazelle met overgooier.
  Het is dan wel geen transportfiets, maar ik kreeg hem even tussendoor aangeboden ter renovatie.
  Na wat straal en (pouder) coatingwerkzaamheden is de fiets de komende jaren weer betrouwbaar en net.

  Op het zadellug:1261927 Hoe oud hij dan wel niet is weet ik niet, iemand enig idee?

  Fijne jaarwisseling, Bakkertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *