Vraag: transportfiets lenen voor Kerstmarkt Maasluis

Goedendag,


Ik ben jullie tegengekomen en heb een gekke vraag: Ik ben al een jaar op zoek naar een antieke transportfiets om als decoratie-object te gebruiken op een Kerstmarkt in Maassluis in Dickensstijl. Deze wordt door 1 persoon (schoorsteenveger) wandelend gebruikt door de binnenstad. Ik zoek daarom een dergelijke fiets te leen voor 1 dag tijdens dit evenement. Wie kan mij daaraan helpen?

Met vriendelijke groet, 

Hermann Pons 

(contactgegevens beschikbaar bij redactie@transportfiets.net)

2 gedachten over “Vraag: transportfiets lenen voor Kerstmarkt Maasluis”

  1. ik heb vorigjaar ook 2 fietsen uitgeleend voor de dikkens vestein.
    daar zijn ze toen eerste mee geworden als pippi langkous en zou het wel leuk vinden om de mijne weer eens uit te lenen daar aan dus hij mag wel gehaald worden alleen moet ik dan even weten waneer hij wordt gehaalt

    groet abram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *