Frankenstein 2

Op dit moment ben ik bezig om een frame met voorvork weer op te bouwen. Alles was krom aan de fiets en dan met name de voorvork. Tijdens de werkzaamheden viel het mij op dat de naloop erg ver naar voren is geplaatst. De foto’s zijn niet heel duidelijk dus ik zal er een paar maken waar het beter op te zien is. Die komen zaterdag dan wel. Het frame is 62cm hoog waarbij de parallelle buizen toch wat dichter bij elkaar liggen, doordat de onderste balhoofdlug wat hoger is. Het qua gewicht een licht frame. Dat heeft mij geïnspireerd om er een lichte fiets van te maken met een groot voortandwiel. Later meer.

Het balhoofd wat werd gemonteerd door Germaan en Batavus:

Het merk is onbekend.

Charles

Eén gedachte over “Frankenstein 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *