Kestein van Abram uit 1935 deel 5: onderdelen gespoten en vernikkeld.

De voornaaf is een Pranafa. De achternaaf is een originele EAK Kestein naaf. Deze is helaas ondanks het dunne laagje roest te ver opgepoetst, zodat alle tekst eraf is en helaas niet meer te zien dat deze origineel van Kestein is. In het crankstel staat nog wel alleen tekst en tekens op het balhoofdlager. De laatste was officieel zwart geverfd, maar is nu ook vernikkeld. De trapas is uit oude voorraad (staat niet op de foto) en beide pedalen (die ook niet op de foto staan maar wel in een ander bericht) zijn NOS. Maar ik weet nog niet of ik deze set erop hou. Eerst maar opbouwen en dan zien we wel weer. Het frame was aardig roestig en is veel aan geplamuurd om hem toch weer zo vlak mogelijk te krijgen.

Abram

Vervolg op:
Kestein uit 1935 van Abram, deel 1
Kestein uit 1935 van Abram, deel 2
Kestein van Abram uit 1935 deel 3: in onderdelen
Kestein van Abram uit 1935 deel 4: frame

3 gedachten aan “Kestein van Abram uit 1935 deel 5: onderdelen gespoten en vernikkeld.”

    1. klopt als ik wist dat het er helemaal af zou gaan had ik een andere doortrapper mee gegeven ik baal er best wel van dat de naaf nu onherkenbaar is als orrigineel maar goed ik ben wel blij dat het weer glimt die wielen zitten tot zover weer inelkaar ik zoek alleen nog een drager en 28 inch beugels maar omdat die aan het oogje vast zit is die 1 cm korter dan normaal dus daar moet ook nog eens een beugel bij komen

  1. nu ik de foto op mijn laptop scherm bekijk zie ik ineens dat je wel heel goed kan zien dat ik de foto bijgewerkt heb (; (;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *