KLM Simplex transportfiets op marktplaats

Weer een ex-KLM transportfiets van het merk Simplex. Deze staat voor slechts 100 euro op markplaats: https://link.marktplaats.nl/m1716648321 Helaas overgeverfd, maar nog restanten van het oranje balhoofd zichtbaar, en ook het KLM plaatje op het achterspatbord. Zie nog twee andere voorbeelden van ex-KLM transportfietsen in dit artikel. Mogelijk is die paarse verf nog te verwijderen, zodat de oorspronkelijke lak hersteld wordt.

3 gedachten aan “KLM Simplex transportfiets op marktplaats”

  1. Deze fiets is heb ik gekocht.
   Is door een oud medewerker bij KLM bereden tot aan zijn dood. Overgekocht van zijn zoon nadat deze 10 jaar in de schuur stond.
   De Simplex ziet er verrassend goed uit. De zaken die jammer zijn betreft de lak, die ee erg goed op zit, een rare knik in het stuur, al is deze wel recht maar aan beide kanten ingeknepen, en het niet originele achterlicht.
   Mocht iemand nog een voordrager ter overname hebben houdt ik mij aanbevolen.

   1. Hoi Rick,
    Mooi dat je dat hebt opgelost. En het bredere stuur zal ook een verschil gaan maken, de fiets krijgt veel meet smoel!
    Groet, Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *