5 gedachten over “Sparta Pick Up De Luxe 2012”

 1. Ik moest even opzoeken wat een “Bikefinder” is en het is leuk om te zien hoe reclamemakers dit voor mij nieuwe product aan proberen te prijzen.
  Mét afstandsbediening tot wel 20meter! Echt iets voor verstrooide mensen!
  En een jongetje wat zegt dat ie gek wordt van al die piepjes als iedereen zo’n ding heeft maar het is niet erg want je hoort het toch niet.
  Nou ja, de eigenaar van mijn fiets is gelukkig niet verstrooid en probeert mijn fiets ook niet tussen andere fietsen te zetten omdat dat niet lukt i.v.m. een breed bagagerek.
  Daar komt nog bij die hem altijd met een zekere aandacht neer zet om te voorkomen dat ie omvalt. Daardoor vergeet ie ook niet waar zijn fiets staat.
  Zo’n fiets moet stevig staan ook weer door dat zelfde rek voorop. Tegen een muur dus, niet tussen andere fietsen. Daar hoort ie volgens hem ook helemaal niet thuis. Hij vindt dat zijn fiets veel te mooi is om hem te verstoppen tussen andere fietsen of het moet zijn dat het fietsen zijn van mensen die net als hij trots zijn zo’n fiets te bezitten.
  Die zetten hem ook niet buiten om hem vervolgens te vergeten want dan gaat er een belletje rinkelen “hellup, ik wil onder het golfplaten dakje!!” of de schuur in of wat dan ook.
  Huiskamer gaat een beetje te ver maar dat schijnt ook wel eens te gebeuren. Tijdens een “verwenmoment”. Normale mensen noemen dat onderhoud maar daar zijn er niet zo veel van.
  Ik dacht nog even, ik ga ook zo’n ding kopen voor € 25.- maar bedacht dat ik dan weer zou vergeten om batterijen te kopen als ze leeg zijn na 80 uur.
  Misschien toch wel een beetje verstrooid af en toe. Even kijken of mijn fiets er nog staat.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *