7 gedachten over “Een kiepbakfiets op Marktplaats”

  1. ik probeer zelf ook achter het merk van mijn bakfiets te komen,het frame is ook bijna hetzelfde,gazelle had zoiezo dit soort frames,maar bij transportfietsen lijken ook alle frames veel opelkaar,dus denk dat het erg moeilijk wordt,
    heeft jou bakfiets ook maar een kortframenummer,mijn 4 cijfers
    groetjes vincent

  2. bij de gazelles die ik heb gezien is de dwarsbalk anders. bij het balhoofd. dit frame is wat ik er zo van kan zien het zelfde als mijn frame. ik heb nog geen frame nummer kunnen vinden. waar staat het bij jouw fiets?

  3. Franklin en Vincent, ik heb een zelfde bakfiets, tenminste, de opbouw en de vorm van de bak is hetzelfde. Dat is een fiets van Apollo uit Aalten (nederland). Ik ben benieuwd hoeveel van deze fietsen nog in de omloop zin. Ik wilde eerst de bak eraf slijpen en er een bankje inzetten. Ecter voor de verzamelaar zal de fiets met veegbak meer waarde hebben. Leuke hobby! Bakfietsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *