6 gedachten over “Mobylette Kaptein Transport”

  1. Beste liefhebber,

    Ik heb al ruim 20 jaar precies deze fiets. Eind jaren 80 restaureerde ik het motorblokje met nwe lagers e.d. Het liep goed, maar draait al een tijd niet meer; is wel ‘los’, met compressie (ao 1956).

    Algemene staat: ongerestaureerd/niet compleet (rek ontbreekt, alsmede deel kettingbeschermer).

    Omdat de fiets buiten staat, vind ik het sneu om dat zo te laten. Geen keus echter, dus: wie biedt? Foto’s op verzoek.

    WB

  2. Hallo ik zoek iemand die wielen voor en achter heeft van een Kaptein mobylette transport , of iemand die kan wielen spaken ! Voor en achter de bestaande naven gebruiken met nieuwe velgen en spaken ! Ik woon in Almelo , wie kan mij helpen of weet iemand , bij voorbaat dank . Groet JN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *