11 gedachten aan “Mobylette Kaptein Transport”

 1. Beste liefhebber,

  Ik heb al ruim 20 jaar precies deze fiets. Eind jaren 80 restaureerde ik het motorblokje met nwe lagers e.d. Het liep goed, maar draait al een tijd niet meer; is wel ‘los’, met compressie (ao 1956).

  Algemene staat: ongerestaureerd/niet compleet (rek ontbreekt, alsmede deel kettingbeschermer).

  Omdat de fiets buiten staat, vind ik het sneu om dat zo te laten. Geen keus echter, dus: wie biedt? Foto’s op verzoek.

  WB

 2. Hallo ik zoek iemand die wielen voor en achter heeft van een Kaptein mobylette transport , of iemand die kan wielen spaken ! Voor en achter de bestaande naven gebruiken met nieuwe velgen en spaken ! Ik woon in Almelo , wie kan mij helpen of weet iemand , bij voorbaat dank . Groet JN

 3. Goede middag, we zijn bezig mijn Kaptein Transport rijdbaar te krijgen en ben daarom op zoek na een brandstoftank en linker poelie beschermplaat.
  Ik hoor graag.

 4. Leuk, heb je daar ook foto’s van? Als je ze aan een redactielid stuurt dan plaatst die ze in de komende weken (zie ‘zelf een artikel plaatsen’). Of iemand je aan onderdelen kan helpen durf ik niet te zeggen, er zijn niet zo veel mensen met een transportbrommer op deze site vrees ik.

 5. Ik heb geen onderdelen voor je maar zou je voor mij eens willen kijken welk merk de achternaaf is. Ik ben daar nieuwsgierig naar omdat ik al jaren rond rijd met een Engelse Clipper. Daar werd indertijd van gezegd dat ze in Mobylette gemonteerd werden.

  1. Beste Charles, Ik heb geen naam kunnen vinden. Ik heb wel een foto voor je. Deze kan ik hierin niet plaatsen. Wanneer je deze graag wilt hebben dan kan dit via mail. Wat is dan je email? Gr. Jos Herwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *