Grootte Transportfietstoer 2015

“De Grootte Transportfietstoer 2015 is op 17 mei a.s. in de omgeving Haarlem en omstreken.

Vanaf 11.00 starten wij vanaf het stationsplein (centrumkant!) over een traject van ongeveer 45 km (retour) naar achtereenvolgens Overveen – Het kopje van Bloemendaal – De ruïne van Brederode – de Heerenduinen – De pier van Wijk aan Zee.

Wij stoppen onderweg voor een picknick. Het eten en drinken voor de picknick zelf meenemen.

Aanmelden mag, hoeft niet. De deelname kost niets! Neem goed humeur en fiets mee.
Iedereen is welkom dus komt allen.”

11 mei: De Grootte Transportfietstoer 2014

De Grootte Transportfiets Toer gaat dit jaar op 11 mei van Boxmeer naar Afferden.
Via de Boswachterij Bergen over De Cokse Heide naar het natuurkampeerterrein De Cokse Heide om te picknicken. Vandaar richting Bergen waar we de Maas weer oversteken met een pont. Aan de andere kant van de Maas kunnen dan via het knooppuntennetwerk weer terug naar het station in Boxmeer.
Als iedereen weer een culinair hoogstandje meeneemt en dan wat te veel om uit te delen dan hebben iedereen een diverse maaltijd.
We gaan een beetje ‘spoorzoeken’ en daarom is het niet helemaal duidelijk hoe lang de route is maar veel meer dan 40km zal het niet worden. Eerder korter.
Sinds het enthousiasme voor de analoge fotografie zijn intrede heeft gedaan bij deelnemers van de DGTT, en zeker niet in de laatste plaat bij mijzelf, zullen we ook weer een paar fotomomenten inlassen om te kijken of de camera’s die net zo oud of ouder zijn dan de fietsen waar we mee fietsen het ook nog steeds prima doen.

Gezien de poster wil ik deze keer meedelen dat iedereen op eigen risico meedoet maar ook dat er plakspullen meegenomen zullen worden door de organisatie :-o)

Alvast veel plezier en

Kom allen!!

Groetjes van mij,
Charles Waagenaar