7 gedachten over “Princessegracht, ’s Gravenhage”

 1. leuke plaatjes Bas ; fijn te zien dat er weer activiteit komt op dit forum ; ik hoop dat er ook weer,, nieuwe ,, projecten en fietsen bij gaan komen ; groeten

  1. Ik heb nog een hele mooie Juncker staan :-o) Echt wel een mooi exemplaar. Moet er nog aan beginnen en wacht even tot het weer wat milder wordt want ik ben mijn werkplaats kwijt.
   De expander bout van het stuur is ‘dol’ en de bout van de balhoofdklem is gebroken maar verder is de fiets nog volledig origineel en er is niet zo heel veel mee gefietst. Lak zit er nog mooi op maar er moeten wel een paar slagen uit de wielen gehaald worden, het kettingscherm uitgedeukt en het spatbordplaatje moet er weer op gemonteerd worden.
   De banden zijn wonderwel goed gebleven. Mooie ouderwetse crèmekleurige Vredestein Transport Extra Zwaar. Die stonden en staan nog steeds hard én ze zijn nog mooi recht want die willen ook wel eens gaan zwabberen.
   ‘k Vermoed dat het weer een hele fijne fiets gaan worden :-o)

   Groetjes van mij,
   Charles Waagenaar

    1. Ik zal er een paar foto’s van maken en opsturen dan merken we het vanzelf :-o)
     De Grootte Transportfiets Toer is ook weer in de maak.
     De meivakantie loopt op acht mei af dus die zet ik dit jaar op zondag 15 mei.
     Overige informatie komt nog. Ook op de site/forum van de oude fiets.

     Groetjes van mij,
     Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *