Rijnstraat Arnhem, 1930

Winkelexterieur Kruidenierswinkel Van Binsbergen, Rijnstraat 73, met voltallig personeel. V.L.N.R. met transportfiets Theodoor van Meegen (tot 30 maart 1931 in dienst gebleven), met wit voorschort F.E. van Binsbergen jr., A.J.E. van Binsbergen de stichter van het bedrijf F.E. van Binsbergen sr., in wit kruideniersjasje Hendrik Ophof, met bezorgmand Gerrit Luders, die lopend in de buurt bestellingen bezorgde. De mand werd op de schouders gedragen.


Bron Gelders Archief.

Eén gedachte over “Rijnstraat Arnhem, 1930”

  1. Hoi Bas,

    Da’s ook grappig! Wij gaan wel eens thee drinken bij de buren, Betty’s.
    Als je niet beter zou weten kopen zijn hun ‘gebroken thee’ bij van Binsbergen :-o)

    Groetjes van mij,
    Charles Waagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *