6 gedachten over “De Ute Longtail van het Amerikaanse Kona”

 1. Nogal degelijk wel zeker overeenkomst, deze fiets is ontworpen voor transport. Net als de Huka ‘moederfiets’ met ruimte voor twee kinderzitjes heeft ie een verlengt en verstevigd achterframe, geschikt voor vervoer van kinderen, zakken cement, gereedschap en te oordelen naar de (school)tassen ook paperassen.
  Aluminium frame zie ik als een nadeel, ’t ding is geen schoonheid en lijkt in niets op een oud Nederlands vehikel met Roelewiel rek maar of je ’t leuk vindt of niet, het is en blijft een transportfiets.

 2. Hij lijkt mij prima geschikt voor fietsvakanties. Je kan je tent en bagage voor twee personen er op kwijt. Heb je waarschijnlijk ook nog ruimte voor een koelbox{je) met bier.

 3. C.S.
  Het lijkt mij een zeer ongemakkelijke fiets. Als je een zware last een beetje te ver achterop legt, dan gaat gelijk de voorkant omhoog en donderd alles op straat. Dat gebeurt je natuurlijk maar een keer, maar toch.
  Gr. Peer

  1. Als je bij een traditionele nederlandse transportfiets het gewicht verkeerd verdeeld valt er ook niet mee te fietsen.
   Gr. Erwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *