Foto’s rondje van Skik

Hoi Bas,

Het heeft even geduurd maar hier zijn ze dan. De foto’s van het rondje van Skik.
Het was een erg leuke dag en we hebben weer een paar nieuwe gezichten gezien.
Het is erg mooi in Drente en gezien het verkennende karakter kan het voor volgend jaar wel eens over gedaan worden met een grotere groep.

Groetjes van mij,
Charles Waagenaar

6 gedachten over “Foto’s rondje van Skik”

 1. Hallo allemaal,
  Het zijn leuke foto ‘s. Ik heb een leuke dag gehad. Jammer dat het van korte duur was. Maar ik hoorde al, de volgende keer eerder weg en dan de kaart even goed bekijken.IK wens jullie alvast succes .
  Gegroet, Anne Maris

 2. Hoi A.
  Wat je gelijk hebt. De volgende keer gaan we ons huiswerk beter doen en de route uit ons hoofd leren.
  Wij zijn die zelfde dag nog doorgefietst naar Witteveen om familie te bezoeken en van daar naar Beilen om op de trein te stappen.
  Dat deden we via het “fietsroutenetwerk” http://www.fietsersbond.net/fietsrouteplanner/fietsroutes-recreatieveplanner/
  Via dit knooppuntennetwerk zie je de aardigste dingen.
  In tegenstelling tot de richtingaanwijzers van de ANWB die het snelst de weg van A naar B wijzen ga je met het knooppuntennetwerk het leukst van A naar B. Natuurlijk met alle respect voor de Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond.
  Drente is zeker voor herhaling vatbaar dus daar gaan we een mooie route plannen.
  Groetjes van mij,
  Charles Waagenaar

 3. Goede avond , ik reageer een beetje aan de late kant maar de foto’s zijn harstikke goed , toch geef ik daarbij een paar positive opmerkingen , mischien was het wel leuk geweest om een groeps foto te maken waarop de fiets met de eigenaren stonden , dan hadden de gemiste mensen aan onse gezichten kunnen aflezen wat voor een plezier wij hebben gehad, en denken hé daar wil ik de volgende keer ook bij zijn. Wat Anne ook al melde het was voor de reis die wij moesten maken te kort , ook moet er eerder gestart ( en ik wil daar echt niet weer ander half uur op de trein moeten wachten ) worden, een tocht van 30 km moet kunnen en dan vaker een stop met een bezichtiging of iets dergelijks. vr groet Albert Bos

 4. Hoi allemaal,

  Terug van zonnig Texel waar veel gefietst werd op rappe huurfietsjes. Eindelijk kan ik thuis mijn eigen stalen ros weer bestijgen en de volgende keer zal ik zien dat ik er weer bij ben, Nieuw-, Oud Amsterdam of elders!

  H.g. Wim J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *