“EAK” transportrijwiel model 1928

Het nieuwe “E.A.K.” Transportrijwiel model 1928, vereenigt in zich alle technische verbeteringen, welke tot heden zijn uitgekomen en welke het gebruik van een Transportrijwiel gemakkelijker en voordeeliger maken en het grootst mogelijke draagvermogen, gepaard aan een buitengewoon lichten loop, verzekeren.

Eenige der voordeelen van het “E.A.K.” transportrijwiel model 1928, tegenover andere in den handel zijnde transportrijwielen zijn:

De ruimte tuschen wielen en vorken is zoo groot mogelijk, zoodat bij voorkomende aanrijdingen de slingerende wielen niet kunnen schaven en zoodoende ook vermeden wordt, dat de banden beschadigd worden.

Prijs: compleet met banden en drager F 60.- (Particuliere verkoopprijs f 90.-)

E. A. KESTEIN – Rotterdam – Arnhem.


Met dank aan Velorama.

Eén gedachte over ““EAK” transportrijwiel model 1928”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *