Sparta Young Pick Up

Hoi Bas,

Deze week heb ik een Sparta Young Pick-up, voor iemand opgeknapt .
Bij deze wil ik een ieder afraden zo een fiets te kopen .

De meeste onderdelen vallen er vanzelf af, de kwaliteit van nu is echt triest .
Spatborden bijzonder dun de poedercoating houdt ze nog aan elkaar totaal verrot .
Banden 24 inch Vredestein Wit ,brokkelen af dacht dat dit in een ververleden een top merk was .

Dus het geheel uit elkaar gehaald, achterspatbord vervangen door een uit de jaren 30 nieuw uit oude voorraad, alles ontroest, nieuwe ketting en een paar nieuwe banden er om, zonder reflecterende zijkant staat ook wel netjes .

Groet Ronald Rozendaal

3 gedachten aan “Sparta Young Pick Up”

  1. neem me niet kwalijk hoor ; maar het is gewoon een veredelde kinderfiets ik snap [buiten het rekje ] niet wat de vergelijking met een transportfiets is

  2. Prachtig werk geleverd Ronald, mijn zoon heeft dezelfde fiets en inderdaad de kwaliteit laat te wensen over. Ik zou graag willen weten waar je de spatborden vandaan hebt, ik wil ze zelf ook graag vervangen alsmede de banden.

  3. Goedenavond Barry ,

    ik had nog enkele setjes antieke spatbordjes liggen
    deze heb ik gebruikt ,ook de beugeltjes bij gemaakt .

    vriendelijke groet Ronald Rozendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *