10 gedachten aan “Beick Mad Transporter”

  1. Een voordrager als extra leverbaar maakt nog geen transporter. Het zorgt wel voor leuke discussies op de site. De koplamp is trouwens wel erg ongelukkig geplaatst.
    Gr. Erwin

  2. Het doet me toch een beetje denken aan de ‘Rietveld stoel’. Die was gemaakt om er naar te kijken. Niet om erop te gaan zitten. Hier wringt ergens de schoen. Als je het transportrekje weghaalt hou je een fiets over. Dan vervalt ook het woord transportfiets en is alles weer helder en duidelijk. En ja.. Het koplampje kan dan mooi blijven zitten.

    1. Die Rietveld stoel zit (zonder kussens) inderdaad niet lekker, maar toch zal ik er wat graag een hebben. Ik ben best wel gevoelig voor design, ook bij fietsen.
      Gr. Erwin

    1. Hoi, Fred
      Dit frame is echt niet breekbaar. Dit ontwerp kom ik vrij veel tegen, maar nog nooit scheurtjes of breuken tegengekomen. Zelfs niet bij fietsen van “bouwmarkt kwaliteit” In tegenstelling tot de traditionele frames, ook die van de grote merken. Ook bij de Batavus BUB ben ik nog geen breuken tegengekomen, maar de toekomst zal het uitwijzen. Maar ik vermoed dat zolang je geen downhill races met dit frame gaat houden, het niet zo snel zal breken.
      Gr. Erwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *