12 gedachten aan “Brochure Gazelle Transport 1930”

 1. Let op !!!

  Volgens de folder en afbeelding kon je naar keuze Transport en Gazelle banden kiezen op de hier afgebeelde folder afbeelding zitten de Gazelle banden { er staat Gazelle op het LOOPVLAK } HHmm nog nooit in het echt gezien ! .

  1. Er is nu door Vredestein wel weer een band op de markt gebracht .
   28 maal 1 1/2 in creme met Vredestein in het loopvlak ook verkrijgbaar zonder reflectie tape een zeer geschikte band voor de oltimer Tour { Opa / Oma } fiets .
   Dit zal dan de band zijn waar over bij de vereniging de oude fiets werd gesproken .

 2. nog wel vind ik jah ben ook met een bezig best mooi werk maar lang zoeken naar onderdelen 🙁 maar voor de rest is het prachtig !!

 3. Ik zat er ook al naar te kijken , stevig is die wel en ook zwaar en hij is gemonteerd op de as met een Roelewiel rek , heb nu zelf weer een standaard gemaakt welke ik ga proberen bij een Roelewiel rek nog effe het een en ander aanpassen en dan testen { belasten en stuiteren }.
  Zo te zien en het staat me ook bij daar ik ooit eens 1 gezien heb is de Gazelle standaard vervaardigd van ronde buis Sterker & Lichter .

 4. ik zat op fietspunt.nl tekijken naar spaken maar hoe zit dat er staat Spaak 12×300 zijn dt dan 12 spaken van 300 mm lang ?

  al vast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *