De Grootte Transportfiets Toer 2023: 10 juni, Epe

We gaan De Grootte Transportfiets Toer weer verrijden. Deze keer vertrekken we vanuit Epe. Da’s vlak onder de noordelijke punt van de Veluwe door de bossen en over de hei.

Het zal weer ongeveer 40km worden en het concept blijft ook hetzelfde. Dat betekent zelf weer wat lekkers te eten meenemen om uit te delen tijdens de geïmproviseerde picknick maar we bezoeken ook een pleisterplaats in Elspeet waar we op een terras neer kunnen strijken. Ik neem plakspullen en een pomp mee. Veel andere panne hebben we meestal niet.

We verzamelen zaterdag 10 juni 2023 bij Eet & Drink Café De Slimmerick.
Het adres is Hoofdstraat 106a 8162 AN Epe.

Het is om 10:00u open dus vanaf dan kunnen we daar terecht om wat te drinken en eventueel een toiletbezoek. Om 11:00u gaan we fietsen. Iedereen met een fiets is welkom.

Er zijn verschillende parkeerplaatsen in Epe. Daar zul je zelf even naar moeten zoeken maar het Ratelplein is een aanrader. Dat is vlakbij De Slimmerick.

Groet Charles

9 gedachten aan “De Grootte Transportfiets Toer 2023: 10 juni, Epe”

  1. Ja, leuk, ik zal er voor de verandering weer eens bij zijn hopelijk!

    Voor degenen die met het OV willen komen; er is wel een station in Epe, maar de laatste trein stopte daar in 1950… Het dichtstbijzijnde station waar nog wel een trein stopt is ’t Harde, het is dan iets van 10 km fietsen, vrijwel rechtdoor langs de N309. Vanaf de andere kant kan ook, station Olst is net iets verder maar veel scheelt het niet. Je moet dan met een pontje de IJssel over, ook altijd leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *