Magneet Stafiets uit Valkenburg Limburg

Nou verlopig zal ik niet meer zeuren voor een kruisframe, dit is namelijk nummer 3 van de Magneten die ik op het moment heb, overbodige luxe idd. Dus met d’r tijd gaat er 1 weg en 1 die ik origineel hou en 1 die ik dan restaureer. Bij deze man had ik al een lijntje uitgegooit en nu dus eindelijk opgehaald na een flinke rit van zeker 4.5 uur totaal.

Zo in de vluchtigheid is de fiets in betere staat dan ik dacht, van de twee wat gedateerde foto’s eerder geplaatst op de site.

Maar wat mij nog het meest trok was en is de Magneet zadel met de drie vertikale veren, en de Magneet stempel in het leer.

Het leer is nog soepel en sterk, als je nagaat hoe lang het ding in de brandende zon en regen heeft gestaan.

Voor de rest weinig aangetast ijzer. Wel is er overheen geschilderd dus ik ga nog wel even opzoek naar de stafiets logo. Helaas een kleine deuk in de kromming van het stuur maar verder geen schade, dus een goede kandidaat voor het paradepaardje.

Ronald

7 gedachten aan “Magneet Stafiets uit Valkenburg Limburg”

  1. mooi exemplaar , fijn dat deze gered is van verder verval; ziet er nog erg goed uit ; voorspatbord erop en klaar lijkt het bijna !

  2. Ja, deze is zeker nog in goede staat. Jammer van het voorspatbord maar als je bedenkt dat het voor de rest nog zo compleet is kan je er alleen maar blij van worden. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *