Zeer zeldzame Gazelle vouwbakfiets van Wim uit 1939

Hallo,

Het ene project nog in de steigers, het volgende project staat al weer te wachten. Ik heb een mooie vouwbakfiets van Gazelle gekocht. Kan iemand mij vertellen hoe oud deze misschien zou kunnen zijn?  Frame nr: 567013. 

B.V.D
Met vriendelijke groet,
Wim

Het andere genoemde project van Wim, een al even zeldzame Gazelle bakfiets met voorbesturing:

Eerder artikel over de bakfietsen verzameling van Wim:
Bakfietsen verzameling

7 gedachten aan “Zeer zeldzame Gazelle vouwbakfiets van Wim uit 1939”

 1. Een zeer bijzondere vondst! Dit is eerste die ik zie die nog in elkaar zit. Tot dusver heb ik alleen een losse vooras gezien van zo’n Gazelle vouwbakfiets. Toch wel bijzonder wat er nog bovenwater komt!

  1. Hoi Ronald,
   Dat is precies de reden waarom ik geen bakfiets heb! Want buiten laten staan in het centrum van Amsterdam is vragen om moeilijkheden. Ingeklapt doet hij me aan de Comedy Capers denken, maar wat een handig ding! En complimenten aan Wim die alweer een topper heeft opgedoken, je hebt een neus voor bijzondere dingen!
   Groet,
   Árnold

 2. de bak is orrigineel aan het gazelle plaatje te zien
  maar het vouw systeem snap ik nog niet helemaal
  maar zeker een mooie vondst ook de reclame er nog op

 3. hallo ik ben in bezit van het zelfde frame ook gazelle en wacht al ruim 20 jaar op revisie alle scharnierpunten van de zogenaamde brug zijn uit geslagen
  ik ben ook niet in bezit van de opvouwbare bak en ken die alleen van afbeeldingen op folder uit de jaren dertig
  ik zou graag foto’s van de bak hebben

  1. hallo cor. kom eens langs om te kijken en dan kan je ook foto,s maken hij staat in weert limburg mvgr; wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *