Fongers uit 1956 van Abram

Ik heb de fiets kunnen ruilen met Eabe tegen een Gazelle herenfiets uit 1942. Deze Gazelle heb ik van mijn werk kunnen krijgen, anders ging die bij het oud ijzer. Dat zou zonde zijn. De Fongers transportfiets is best nog wel origineel. Hoe het nu lijkt zijn de banden, crankstel en handvaten vervangen. Ik ben er al mee bezig om hem klaar te maken voor de leden vergadering van de vereniging. De schroefdraad van de voorvork is wel stuk.

Zo is die geleverd:

Binnen kort deel 2

Abram

5 gedachten aan “Fongers uit 1956 van Abram”

  1. je gaat er vast iets mooiers van maken als wat het nu is verwacht ik ; ga je de te korte spatborden ook gelijk vervangen door de juiste ?

    1. Ik ga hem zo houden
      Alleen de spatbord ga ik een nettere set op zetten en de ketting ga ik vervangen
      Kwa lak is die nog prima de kleine stukjes lak zijn zelfs orrigineel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *