Juncker special van De Oude Fiets

Leden van De Oude Fiets zullen hem al in de bus hebben, maar voor niet leden: De vereniging De Oude Fiets heeft een special uitgegeven over het merk Juncker. Het boek is 200 pagina’s, waarin ook uitgebreide hoofdstukken over transportfietsen en bakfietsen. Verder een heel fijn boek waar veel over de geschiedenis van het merk in wordt beschreven. Ik heb er zelf ook een kleine bijdrage aan gelevert, en daarmee dus indirect ook deze site en iedereen die daar iets over Juncker ooit heeft gepost.

Het boek is ook voor niet-leden te bestellen, en kost slechts 12,50 euro:

https://oudefiets.nl/publicaties-menu/bestellen

Echt een aanrader!

2 gedachten aan “Juncker special van De Oude Fiets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *