Fongers 1962 op Marktplaats (verkocht)

Het gebeurt niet vaak dat er een Fongers transportfiets wordt aangeboden, zeker niet in zo’n goede staat. Deze was dan ook snel verkocht. Er zijn wel wat zaken niet origineel, zoals de voordrager (hoort een Roelewiel op te zitten, zat een Gazelle voordrager bij), de achterspatbordstang en waarschijnlijk het zadel. Maar verder een zeer originele fiets.

16 gedachten aan “Fongers 1962 op Marktplaats (verkocht)”

  1. Specifiek bij Fongers komen ze des te minder langs op marktplaats, omdat ze in Fongers verzamelingen worden opgenomen, en indien beschikbaar, ze direct tussen Fongers verzamelaars worden verkocht/geruild. Dit is de enige andere die ik op marktplaats heb gezien, 9 jaar geleden, die destijds door Jasper werd gekocht: https://www.transportfiets.net/2012/01/03/fongers-tr-1940/ Die is inmiddels ook weer bij een andere Fongers verzamelaar terecht gekomen (weet niet uit mijn hoofd wie).

 1. Ik ben de gelukkige die deze fiets gekocht heeft, n kleine 40 jaar nadat mijn eigen Fongers transportfiets gestolen is uit een schuur in Utrecht.
  Heb daar altijd hartzeer van gehouden, nu ben ik weer herenigd met zo’n prachtfiets!
  Overigens zoek ik nog wel n Roelewiel rek ervoor, als iemand iets heeft of iets weet hou ik me aanbevolen.
  Ik heb n Gazelle rek in de aanbieding.
  Groet Paul Feiertag

   1. Dag peter, ik heb volgens mij nooit gereageerd op je vraag…ik heb nog steeds dat Gazelle rek, heb je nog interesse?
    Groet Paul

     1. ben nu wel nieuwsgierig tot waneer dit wel gebruikt werd
      maar deze fiets ziet er nog erg netjes uit
      eigelijk zou een nieuwe voordrager niet mis staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *