6 gedachten aan “Replika Gulden Vlies “De Geweldige” van Abram”

  1. Ik zoek alleen nog een drager en een kompleet achter wiel zo verroest mogelijk maar niet verrot lagers maak niet veel uit kwa staag

  2. ik heb voor het zadel een leer gevonden maar die is een cm te kort heeft iemand een idee waar ik aan 1 cm langer leer kan komen
    leer moet wel donker bruin zijn
    alvast bedankt

    1. Ook als je de stelschroef helemaal terugdraait? Anders een zadel uitzoeken waarbij het leer flink is uitgerekt. Je kan het ook zelf doen, door het zadel nat te maken, op te spannen op een zadel en de stel schroef flink door draaien.

  3. oeps laatst de overgebleven wrakstukken weg gebracht toen kwam ik achter dat 1 van de frames een gazelle was 1 had een stuur uit 1928 die zit nu op de gazelle 1926 ,aar had iet door dat hert frame ook van gazelle was maakt het balhoofd even schoon toen kwam de tekst heel vaag tevoorschijn baal er wel wat van maar goed lug van deze fiets was ook gebroken (heb ik nog nooit gezien ) van de down tube maar er is wel iets moois voor terug gekomen )))));

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *