Bakfiets te huur gezocht omgeving Amsterdam

Beste Redactie,

Ik heb een uitzonderlijke vraag. Mijn zwager van 40 jr, een groot fiets fanaat is onverwacht overleden. Mijn zus wil hem graag tijdens zijn uitvaart a.s. vrijdag in Amsterdam samen met zijn zoon van 4 jr ook een fiets fanaat, een laatste ronde fietsen over het fietsparcour van zijn fietsvereniging in Sloten Amsterdam en langs zijn huis onderweg naar het Crematorium. Hebben jullie contacten om aan een bakfiets te komen die wij voor die dag kunnen huren? Mijn zus wil graag een fiets met een bak voor.
Mijn zus is vrij klein, dus het moet een bakfiets zijn waarbij de zadel heel laag kan. En het liefst een fiets die niet te zwaar trapt. Mocht u adressen weten die ik kan contacteren zou dat heel fijn zijn.
Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Maartje Kersten

Eén gedachte over “Bakfiets te huur gezocht omgeving Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *