W.K.C. van Ronald deel 3: crankstel & balhoofd

Goedemorgen Jeroen,

Goed te horen, leuk om goed vastlegging te doen.
Je vraag een 2 of een 3 op kettingblad. Het is na het goed schoonmaken toch een 3 geworden (denk dat ik aan een bril toe ben). Inmiddels heb ik ook foto’s van de crank achterzijde en balhoofdset.

Vervolg op:
W.K.C. van Ronald
W.K.C. van Ronald deel 2: details

7 gedachten aan “W.K.C. van Ronald deel 3: crankstel & balhoofd”

  1. Hallo Ronald.
    Ik heb nog WKC laktransfers liggen uit de jaren 20/30 ergens. De langwerpige die op de onderste framebuis horen en de balhoofdtransfers. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Ik doe er verder niets mee dus voor de kosten van een postzegel stuur ik ze aan je op.
    Gr Gerrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *