Frankenstein transportfiets van Charles, deel 5: helemaal klaar!

De Frankenstein is bijna helemaal klaar. Het kettingscherm moet er nog op en ik wil het stuur nog lakken en voorzien van houten handvatten. Het is een experiment, maar ik heb de handvatten in de rauwe lijnolie gedompeld in de hoop dat ze daardoor wat flexibeler én glad worden zodat ze mooi over het stuur heen glijden. Ik weet nog niet of het gaat werken, maar daar kom ik vanzelf achter natuurlijk 😃Doordat ik met de handvatten bezig was, ben ik erachter gekomen dat de stuurbocht net even wat anders is dan die van bijvoorbeeld de Göricke. De uiteinden waar de handvatten zitten staan iets verder naar beneden. Op zich niet wereldschokkend maar het voelt toch anders. Verder is het een fijne fiets om mee te fietsen. Ik heb er al een keer dertig kilometer mee gefietst en dat was een feestje 😄

Vervolg op:
Frankenstein transportfiets van Charles
Frankenstein transportfiets van Charles, deel 2
Frankenstein transportfiets van Charles, deel 3
Frankenstein transportfiets van Charles, deel 4

7 gedachten over “Frankenstein transportfiets van Charles, deel 5: helemaal klaar!”

    1. Dat gaat nog niet meevallen. Ik ben al aan het zoeken geweest.
      Er bestaan stickers maar die vind ik niet echt heel mooi dus ik blijf nog even speuren.

        1. Of je kunt transfers laten maken bij Pelders, daar kun je ook een ontwerp indienen en dan maken ze het voor je: https://pelders.nl. Geen idee wat het kost, maar de prijzen zullen wel omlaag gaan naarmate je er meer bestelt. Ik wil er ook wel een paar 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *