Frankenstein transportfiets van Charles, deel 4

Het rek is inmiddels gerepareerd. Er was een klinknagel gebroken, omdat het rek dubbelgevouwen was. Ik heb de klinknagel doorgeboord, en er schroefdraad in getapt. Bout erin, afgezaagd en bijgevijld. Als daar wat owatrol met een beetje zwarte lak op zit zie je er niets meer van.

Ik heb dit rek al best lang liggen, wat ik net als het rek van de Estafette in de lak kan zetten. Maar ik vind het juist erg mooi dat het zo verouderd is. Het doet niets af aan de degelijkheid of de duurzaamheid. Om het wat donkerder te krijgen heb ik er een klein beetje zwarte lak door (de owatrol) gemengd. Het rek is nu aan het drogen.

Charles.

Vervolg op:
Frankenstein transportfiets van Charles
Frankenstein transportfiets van Charles, deel 2
Frankenstein transportfiets van Charles, deel 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.