3 gedachten aan “Lepper model 204 uit de jaren ’20”

  1. Dank ,ben er heel blij mee te meer omdat ik nu bezig ga met een 1928 Gazelle Transport .
    Het frame heb ik overgenomen van Maurice het is dus volgens het frame nummer uit 1928 ,61 CM hoog en gebouwd voor een remnaaf { geen Doortrapper } de vork klopte niet die en dat heeft Jeroen uitgezocht is uit begin jaren 30 heeft ook een verchroomde vork Kroon .
    Er zullen de nodige aanpassingen zijn en compromissen moeten worden gesloten met de spatborden ,cranckstel ,vork ,naven en rek daarom zoek ik jaren 20 Gazelle Transport onderdelen waarbij Maurice me al flink op weg geholpen heeft met de originele pedalen en een look alike rek ,dit laatste twijfel ik nog over heb namelijk een begin jaren 30 rek welke ik net zo goed zou kunnen monteren beiden hebben een gelijkenis met het jaren 20 model .
    Maar als iemand met 100 % zekerheid een echt eind jaren 20 model weet te liggen ,of andere jaren 20 Gazelle TR delen dan ben ik geïnteresseerd .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *