Vredestein 26×2 transportbanden voor liefhebber, en standaard + achterdrager gezocht voor Apollo transportfiets

Beste,

Ik heb mijn fiets Apollo Transportfiets (zie voorbeelden, en ook deze) iets opgeknapt met nieuwe banden e.d. (Ik reed te vaak lek en de banden waren ook iets uitgedroogd waardoor ik ze erg moeilijk om de velg kreeg, oude banden plus binnenband zijn van Vredestein 54-559 (26×2)). Mocht er een liefhebber zijn dan mag hij/zij ze komen halen (Rotterdam), of beter nog ruilen voor een ander onderdeel.

Ik zoek nog een originele standaard en achterbagagedrager. Heeft u tips?

Verder heb ik ook een origineel lepper zadel in de aanbieding, deze vervang ik binnenkort voor een vrouwenmodel.

Vriendelijke groet,
Floor

3 gedachten over “Vredestein 26×2 transportbanden voor liefhebber, en standaard + achterdrager gezocht voor Apollo transportfiets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *