Carrier uit leiden afvalwagen

Ik heb een carrier in mijn bezit welke is gebruikt als vuilnis/afval wagen in Leiden. Deze carrier is gemaakt door de firma P v.d. Lely. Wij hebben deze lange tijd in de tuin gehad en ik vind hem geweldig, maar mijn vrouw vindt dat hij niet meer in de nieuwe tuin past;-) Ik twijfel over wat ik er mee ga doen. Ik kan hem op marktplaats aanbieden, maar zag jullie site en dacht er even een mail aan te wagen. Banden en zadel zijn verdroogd maar alles werkt en rijdt nog. Bak is volledig van aluminium. Nog voorzien van het wapen van Leiden. Ik vroeg mij af of hier vraag naar of interesse in is.
Bijgaande wat foto’s.


Vriendelijke groet,
Floris

3 gedachten aan “Carrier uit leiden afvalwagen”

  1. Erg gaaf ding!
    Ik heb precies dezelfde maar dan met blanke alu bak. Deze gaat binnenkort de verkoop in.
    Aangezien ik uit Leiden kom heb ik zeker interesse bij verkoop, zodat deze hier in de buurt blijft!
    Stuur mij anders maar een mailtje: svennie__h@hotmail.com

    Vr groeten Sven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *