Eysink Super Standaard van Ronald: restauratie klaar!

Standaard Eysink 1938 na restauratie, deze heb ik redelijk “standaard” opgeknapt, veel NOS onderdelen van medeverzamelaars , geen uitgeplamuurt frame, alle bestaande deukjes zitten er nog. ook de mand is deels gerestaureerd, nieuwe stoot bumpertje in de juiste kleur geschilderd,alleen de zadelpen is nog een dingetje, die is voor het nikkelen iets taps toe geslepen waardoor deze geen grip meer heeft. de doortrapnaaf is wel helemaal aangepakt want die was toch ontvindbaar. hier dan een impressie van het werk.

Zie eerder artikel van deze fiets voor restauratie: https://www.transportfiets.net/2019/08/03/eysink-super-standaard-van-ronald-zogenaamde-dames-transportfiets/

15 gedachten over “Eysink Super Standaard van Ronald: restauratie klaar!”

    1. ja deze banden waren zo goed als nieuw , althans 1 band zeker en de ander kleurde hier precies bij, het enige wat deze heeft is een groef van een dynamo helaas

    1. Het is tijdens een De Grootte Transportfiets Toer gebeurd dat iemand zijn kettingschakel verloor. Terwijl iedereen naarstig op zoek was naar een oplossing liep Maurice op goed geluk een beetje in het gras dertig meter terug te kijken. En die vond het schakeltje warempel terug 🙂
      Als je dat een keer meegemaakt hebt blijft het hangen. Vandaar dat het opviel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *