9 gedachten over “NOS Union transportfiets pedalen op marktplaats”

 1. ze zijn mooi en niet makkelijk meer te vinden maar een bod van ruim boven de 100 euro ?- daar mag een transportfiets aan vast zitten…

 2. Voordat ze zijn gereserveerd zag ik op MP dat de verkoper de vraagprijs tot 95 EUR had verlaagd. Wat mij betreft nog steeds te veel.

 3. ik heb ze uiteindelijk gekocht,
  vond ze ook erg duur, maarja ze liggen dan ook niet meer voor het oprapen.
  daarin tegen heb ik een hele goede en goedkope spuiter gevonden die heel goed werk aflever en glasparel straalt, zo is het weer in evenwicht.
  maar ik geeft toe dat het absurt duur is voor een set pedalen, en ik dacht dat omdat ik die pedalen had gekocht wel korting zou krijgen op mijn volgende aankoop bij hem, 1 spatbord stang NOS, die brede zeg maar, €16 incl versturen.
  ik ben blij dat hij niet meer spullen heb…..

  1. Hallo Ronald,
   Uiteindelijk gaat het erom dat je het geld ervoor over hebt én er een goed gevoel bij hebt. Van wat anderen vinden neem je kennis voor wat het waard is. Ook ik heb af en toe de neiging om (te)veel te betalen want misschien is het de laatste keer dat ik zoiets tegenkom….Wat mij helpt is niet om de haverklap MP af te struinen want zo kom je steeds wel iets tegen. Veel plezier met je pedalen!
   groet,
   Arnold

   1. ha Arnold,
    ja afstruinen doe ik dan wel weer, want uiteindelijk mis ik ook weer soms mooie dingen en dan neem ik me voor om vaker te kijken, maar dan zie je uiteindelijk weer niet veel bijzondere dingen, maar gelukkig koop ik niet weekelijks dure pedalen en je moet jezelf ook af en toe kietelen 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *