Gestolen mohawk in Arnhem

Eergisteren is deze mohawk transportfiets gestolen in Arnhem vanuit de voortuin van de eigenaar (zie facebook post). Volgens de eigenaar is het een Gazelle, maar het is duidelijk een Cyrus mohawk model, maar dan met Gazelle onderdelen (zoals de spatborden) erop gemonteerd. Dat maakt hem dus makkelijk herkenbaar. Dus hou je ogen open! Tips kunnen doorgegeven worden aan redactie@transportfiets.net, of direct aan de eigenaar via de link naar zijn facebook post.

Eén gedachte over “Gestolen mohawk in Arnhem”

  1. Update:

    https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-oldtimers/m1431052530-gezocht-gazelle-transportfiets-model-mohawk-oldtimer.html

    “Onlangs is deze fiets via Facebook te koop aangeboden. Dit is de Gazelle Transportfiets die onlangs uit mijn voortuin is gestolen. Alle informatie is van harte welkom om hem terug te krijgen. Vermoedelijk verkocht in Zutphen.

    Let op; Het is een model ”Mohawk” zie schuine framebuizen, extreem zwaar uitgevoerd, dikke spaken en grote naven met Gazelle gravure en breed model Gazelle voortandwiel met zeer licht verzet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *