Transportfiets uit 1927 van Stefan

Er is weer een zeldzame jaren ’20 transportfiets opgedoken, helemaal in Basel, Zwitserland! Vanwege het model baggagedrager was er al het vermoeden dat dit een jaren ’20 transportfiets zou kunnen zijn. Echter waren er nog geen andere aanwijzingen om dit te bevestigen. Maar nu Stefan de Torpedo heeft opgepoetst, kwam er een mooi exemplaar uit 1927 tevoorschijn. De fiets is verder nog als gekocht, dus het wordt interessant om te zien wat er nog meer over deze fiets te leren valt.

Ook deze fiets wordt weer toegevoegd aan de lijst Oudst bewaarde  transportfietsen van voor 1930.

 

5 gedachten aan “Transportfiets uit 1927 van Stefan”

  1. Dit model drager staat ik in een göricke (van kestein) onderdeel boekje zou dit iets met elkaar te maken hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *