Primarus Transportsfiets ter overname

Beste Transportfiets Liefhebbers,

Graag hulp c.q. aanwijzingen hoe ik mijn Primarius aan een goed baasje kan
helpen.

Ik ben al 52 jaar eigenaar van de Primarius Transport fiets, in der tijd
opgevist tijdens baggerwerk Zwartsluis. Hij was in redelijke staat enkel het zadel ontbrak en de banden verrot. Opgeknapt en jaren op gefietst, door werk in het buitenland in de schuur terecht gekomen.

Een paar jaar geleden hem weer tevoorschijn gehaald en uit liefde voor de
oude fiets compleet opgeknapt. Frame gestraald, transport rek opgelast en gestraald, spatborden die origineel zijn kleine scheurtjes met koper en tin gerestaureerd, paar nieuwe spaken, nieuwe kettingkast, opnieuw verchroomde cranks en nieuwe pedalen, alle lagers vervangen, nieuwe ketting, moest voorste tandwiel vervangen te veel versleten, na veel zoeken een gevonden met dezelfde aantal tanden en diameter, velgen geheel nagezien nieuwe banden Vredestein Transport etc. Verlichting met nieuwe koplamp uit die tijd met dynamo en achterlicht.

Sinds opgeknapt nog geen 10 km mee gereden staat in mijn verwarmde garage in de weg te staan.

Wil hem graag kwijt tegen een redelijke vergoeding, dat hij bij iemand
terecht komt die goed op hem past is voor mij ook zeer belangrijk.

Met vriendelijke groet,

Frank

N.b. de contact gegevens zijn bij mij (redactie@transportfiets.net) bekend voor wie direct contact wil opnemen met Frank.

Eén gedachte over “Primarus Transportsfiets ter overname”

  1. Beste Frank,

    52 jaar in bezit, dat is een hele tijd! Ik hoop dat hij een mooi thuis vindt. Het makkelijkst is via markplaats, waar de meeste van ons ook onze fietsen aanbieden die we willen verkopen. De meeste frequente bezoekers van de site hebben namelijk in het algemeen al de schuur vol staan. Ook de facebook groepen http://www.facebook.com/groups/996725907021804 en https://www.facebook.com/groups/1959382724387189/ zijn opties, als je wilt proberen en nieuwe eigenaar te vinden binnen de oude fietsen verzamelaars. Daar zijn meer verzamelaars die nog druk bezig zijn om hun verzameling uit te breiden.

    Met vriendelijke groet,

    Jeroen Zuiderwijk (redactie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *