11 gedachten aan ““Pastoorsfiets” op Marktplaats”

  1. wat een mooi model framehebben deze , jammer dat de wielen de verkeerde maat zijn [zo te zien zijn er weer ,,funbieders,, actief ]

  2. Inderdaad een heel mooi frame want de wielen horen er duidelijk niet bij. Het zadel met verzinkt of chromen onderstel is ook van latere datum.
    Ik vraag mij alleen af waarom er nou met een soft focus effect is gefotografeerd. Dat maakt het er nu niet bepaalt duidelijker op.

  3. als ik iets wil verkopen maak ik toch zo duidelijk scherp mogelijke foto’s. nu ja als je echt geintresseerd bent neem je toch een kijke me dunkt. en inderdaad die “fun” bieders krijgt ne mens grijze haren van. ach ja sommige vervelen zich zeker. zeer uniek model van fiets. als het niet zo ver was had ik zeker intresse. De nieuwe eigenaar zal er wel blij met zijn. daar ben ik zeker van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *