2 gedachten over “Bijeenkomst rond fiets, Benschop”

  1. Prachtige foto maar…..waarom wijst de man links naar de man rechts van de bakfiets? De man met korte broek vindt het erg hilarisch gezien zijn wijd opengesperde mond……de man rechts leunend op de mand heeft een lach alsof hij dit soort grappen/ verhalen al vaker heeft gehoord/verteld en weet dat hij dan de lachers op zijn hand heeft…de twee vrouwen hebben dit al ook al vaker gehoord gezien hun minder uitbundige lach….. de jongen/vrouw (?) rechts achter kijkt verbaasd naar de fotograaf en is zich blijkbaar niet bewust van het onderwerp van gesprek van de hoofdpersonen….of vraagt zich af waarom de fotograaf juist dit als onderwerp neemt…..

    Wie is de fotograaf? Duidelijk iemand die dagelijkse straat taferelen op een ongedwongen manier in beeld wist te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *