6 gedachten aan “Spakenburgse fiets van Vischandel C. de Graaf”

 1. sorry hoor ; ik kan me vergissen maar dat garantie bewijs lijkt mij veel laat erbij gemaakt te zijn ; papier is geduldig ; daar kun je opschrijven wat je wilt en het lijkt op een met balpen ingevuld handschrift van iemand die in de jaren 70 op de lagere school heeft gezeten als ik het met m,n eigen handschrift vergelijk tenminste ; het framenr is makkelijk te herleiden naar die datum en de overige gegevens staan op het dealerplaatje waar er nog plenty nieuw van op mp rondslingeren

  1. Hallo Richard
   Dit type handschrift kwam ik ook tegen in de oude boekhouding van Fongers. Ik was bij het gemeente archief in de oude boeken aan het neuzen om wat fietsen te traceren en de jaren dertig boeken waren met net zo handschrift ingevuld. Dus dat handschrift zegt niet zoveel. Men hechte in die tijd wat meer waarde aan netjes schrijven.
   Gr. Erwin

 2. fiets lijkt te zijn verkocht er wordt gelinkt naar verkoper ‘De Graaf’ geloof niet dat hier van vervalsing sprake is

 3. fiets staat er weer op lijkt nogal gerestaureerd.
  waarom zouden er transfers bijzitten?

  hoe kom ik aan een blanco garantiebewijs – wil dat ook voor mijn Gazelle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *