De Streekbox van Janneke Vreugdenhil en NRC

Op NRC Lux wordt ter gelegenheid van kerst 2013 de Streekbox aangeboden. Met (h)eerlijke producten. Een lovenswaardig initiatief.
Ter verfraaiing wordt bij de advertentie een transportfiets getoond, een Gazelle. Die wekte mijn interesse.

De spaken vielen me op, erg roestig. En het dunne slot (meer is niet nodig in deze landelijke omgeving). En het doorgezakte zadel, enkele strop. De kettingkast aan de linkerzijde (uitvergroting is gespiegeld). Maar voornamelijk het feit dat in advertenties met transportfiets de mand altijd omgekeerd staat.
Dit is de bron van de foto: www.dreamstime.com.

@Patrick, jij had een vergelijkbaar initiatief. Heb je al een advertentie met transportfiets?

5 gedachten aan “De Streekbox van Janneke Vreugdenhil en NRC”

  1. Mijn eerste reactie was oh shit… maar het idee was al aangekondigd! Ik ga niet adverteren voorlopig. Wel ga ik mijn fiets inzetten om hem bij bedrijfspagina’s op HeerlijkTafelen te laten terugkomen.

    Ik zal vanmiddag een voorbeeld link plaatsen zodat mogelijk meer mensen aanhaken en leuke adressen toe willen voegen, met fiets foto natuurlijk bij dat bedrijf gemaakt!

    1. Kettingkast aan linkerkant? Zou de foto al niet gespiegeld zijn denk je? Ik denk dat je de foto nog een keer gespiegeld hebt zodat hij nu is zoals de fiets, aandrijving rechts.

      Kan me vergissen natuurlijk….

  2. Men vond het waarschijnlijk advertentie-technisch beter als de mand naar het voedsel was gericht om zo een verband te impliceren. Laten we het maar op artistieke vrijheid houden.
    Gr. Erwin

    1. Klopt, nu rij je naar de producten toe. Je moet ze nog gaan bestellen. Ik zou in een webshop na betalen dezelfde afbeelding gebruiken maar dan met de fiets van de producten af gericht. Je hebt je spullen al en gaat weer…. Marketing/reclame trucje

      Maar wel gaaf dat er een oude fiets staat terwijl er een overschot is aan afbeeldingen van moderne fietsen!

      grtz

  3. Jammer dat er geen mand op staat met een klep met de scharnierende kant aan de voorkant. Dat zadel is echt een lachertje, de krul moet voor het zadel uitsteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *